Все буде Україна!

Укргідроенерго: зберігаємо та розвиваємо народні традиції

Укргідроенерго: зберігаємо та розвиваємо народні традиції

20-05-2021
В апараті управління Укргідроенерго вже стало доброю традицією навесні проводити виставку творчих робіт співробітників та членів їх родин. Цьогоріч тема виставки «Весняний сонцесвіт» об’єднала два світлих свята: Великдень та День матері, які уособлюють для кожного добро, віру й любов.

Для кожного українця ці свята несуть світло, тепло та затишок в родину. В ці дні є приємна можливість побути у колі родини, присвятити їй більше часу, влаштувати гарне та веселе свято. На Великдень ми наповнюємось вірою та духовним милосердям, а в День матері ми віддаємо шану нашим матерям, найближчим людям в нашому житті.

Для Укргідроенерго кожен співробітник є членом великої гідроенергетичної родини. Тож, головна ціль заходу – зібратись в родинному колі.

Так, зберігаючи українські традиції, на виставці були представлені писанки, виконані різними техніками, композиції з квітів та крашанок, ляльки з текстильних матеріалів, оригінально оздоблені горщики, декоративні елементи у формі яєць, а також вишиті рушники, які є духовним символом українського народу, рідного краю, батьківської оселі, тепла материнських рук.

«Це чудово, що в нашій компанії котрий рік поспіль проходить такий захід. Кожен охочий може не тільки проявити свої творчі здібності, а й поділитись через свої роботи добром, світлом й миром, яких нам зараз дуже не вистачає. Окрім того, проведення культурних подій зміцнює корпоративний дух в компанії та підтримує теплі відносини в колективі», - підкреслив заступник генерального директора з адміністративного управління Укргідроенерго Олександр Круш.

Особливою увагою варто відмітити роботи дітей, які проявляли свої творчі здібності в віршах про матір, малюнках, аплікаціях та картинах вишитих бісером.

Загалом на виставці було представлено 50 робіт, які вражають різноманіттям тематики та кольорами.

За високу майстерність, збереження і розвиток народних традицій, креативність та активну життєву позицію всіх учасників виставки нагороджено заохочувальними призами. Прикметно, що відзначення відбулось в ще одне улюблене свято – День вишиванки.

Варто зазначити, що в рамках реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності Укргідроенерго постійно проводить різноманітні заходи.

Ознайомитись детально з експонатами виставки можна в галереї «Виставка творчих робіт «Весняний сонцесвіт».

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Виставка творчих робіт «Безпечна праця моїх батьків – гідроенергетиків» 

Виставка творчих робіт «Генеруємо енергію майбутнього» 2020! 

Юні таланти через призму творчості підвищують відповідальність своїх батьків за безпеку 

Фотогалерея

Поділитися: