Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС: доброчесність – протилежність корупції

Кременчуцька ГЕС: доброчесність – протилежність корупції

14-06-2024
Уге
Формування обізнаності та інформування працівників компанії є одним із ключових завдань фахівців станцій, які відповідають за втілення в життя Антикорупційної програми Укргідроенерго. 

14 червня на Кременчуцькій ГЕС проведено семінар-нараду для працівників Філії щодо реалізації антикорупційної процедури, передбаченої Антикорупційною програмою компанії у сфері управління персоналом та кадрових призначень.

«Усвідомлення працівниками гідроелектростанції важливості впровадження антикорупційного менеджменту та демонстрація власної прихильності заходам щодо запобігання корупції створює фундамент для розвитку доброчесного середовища на виробництві», - акцентувала увагу на початку розмови професіонал з антикорупційної діяльності Світлана Рябкова. 

Учасникам семінару, а це працівники кадрової, юридичної та адміністративно-господарської служб станції було наголошено на необхідності проведення антикорупційної перевірки на доброчесність осіб, які будуть постійно або тимчасово обіймати посади з підвищеними корупційними ризиками відповідно до внутрішніх нормативних документів.

Також фахівчиня з антикорупційної діяльності розповіла про персональну дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову або кримінальну відповідальність за порушення вимог антикорупційного законодавства та Антикорупційної програми компанії у порядку та в межах, передбачених чинним законодавством України.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

 

Поділитися: