Все буде Україна!

Міжнародні експерти перевіряють хід реконструкції обладнання на станціях Укргідроенерго

Міжнародні експерти перевіряють хід реконструкції обладнання на станціях Укргідроенерго

24-09-2021
З 13 вересня на філіях Укргідроенерго працює моніторингова місія міжнародного консультанта Electricité de France (EDF), що має на меті контроль реалізації контрактів у межах проєкту «Реабілітація гідроелектростанцій», що співфінансується ЄБРР і ЄІБ.

Під час робочих візитів консультант разом із представниками компанії Укргідроенерго відвідали Канівську ГЕС, Кременчуцьку ГЕС, Середньодніпровську ГЕС, Дніпровську ГЕС-1, Дніпровську ГЕС-2 та Київську ГАЕС, де перевірили стан виконання робіт з реконструкції гідроагрегатів, встановлення силових трансформаторів та дотримання норм експлуатації обладнання.

Слід зазначити, що за умовами кредитних договорів з ЄБРР і ЄІБ, залучення міжнародного консультанта для супроводження реалізації інвестиційного проєкту є обов’язковою умовою. Така практика сприяє підвищенню ефективності виконання робіт на об’єктах та забезпечує впровадження і дотримання міжнародних стандартів якості та безпеки в ході реконструкції та експлуатації обладнання.

 

Укргідроенерго, ГЕС

 

Укргідроенерго, ГЕС

Укргідроенерго, ГЕС

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго перерахувало 1 млрд гривень на користь Гарантованого покупця, започаткувавши реалізацію моделі фінансового ПСО

Наглядова рада Укргідроенерго обговорила плани компанії на 2022 рік

Світовий банк та Укргідроенерго: чверть століття плідного партнерства задля посилення енергетичної незалежності

Поділитися: