Все буде Україна!

«Ми працювали, як злагоджений механізм», - Владислав Полянський

«Ми працювали, як злагоджений механізм», - Владислав Полянський

03-10-2022
17:30
В Укргідроенерго вже стало традицією з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана з особливою повагою згадувати ветеранів-гідроенергетиків, які працювали на станції. Сьогодні хочемо розповісти про ветерана праці Владислава Марковича Полянського, майстра мехмайстерні та маслогосподарства турбінного цеху Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС.

Свою трудову діяльність Владислав Маркович розпочав ще у 1965 році  слюсарем турбінного цеху філії, паралельно навчався  у Київському індустріальному технікумі, після закінчення якого отримав кваліфікацію техніка-механіка. Завжди мав активну позицію в роботі, часто був у різних відрядженнях, де переймав досвід роботи закордонних  колег. Згодом став майстром 1-ї групи турбінного цеху де віддано працював багато років.

«З великою відповідальністю ставився до виконання своїх обов’язків. Постійно підвищував кваліфікацію і технічний рівень знань, вивчав нове обладнання та як з ним працювати», - згадує Владислав Маркович. 

Ініціативний, енергійний, наполегливий та завжди повний нових ідей. За  такі успіхи в роботі та ефективній співпраці з підлеглими неодноразово був відзначений численними трудовими нагородами, зокрема: орденом Трудової Слави, знаками «Відмінник енергетики України», «Почесний енергетик України»,«Почесний працівник «Укргідроенерго».

«Я постійно з розумінням ставився до персоналу. Допомагав під час виконання важливих технічних робіт, ділився своїм досвідом. А колеги завжди відповідали мені вдячністю та підтримкою під час подання нових ідей у підвищенні ефективності нашої роботи.  Мені було дуже приємно працювати, як один злагоджений механізм з людьми та бачити високі результати нашої спільної роботи», - з посмішкою на обличчі розказує Владислав Маркович. 

Згадуючи наших ветеранів праці, ми дякуємо їм за відповідальне ставлення до своєї справи і життєву мудрість, яку вони передають молодим спеціалістам. За допомогу робити перші кроки на шляху опанування професії, пораду в складних виробничих ситуаціях. Своїм прикладом ви вселяєте віру і впевненість, що все обов’язково вийде!

Пресслужба філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС»

Поділитися: