Все буде Україна!

На ДніпроГЕС обговорили перспективи розвитку гідроелектростанцій Укргідроенерго

На ДніпроГЕС обговорили перспективи розвитку гідроелектростанцій Укргідроенерго

09-06-2021
Розпочався робочий візит керівництва Укргідроенерго філіями компанії що входять до Дніпровського каскаду. Першою станцією, на яку завітали керівники, став флагман української гідроенергетики - Дніпровська ГЕС.

Під час зустрічі директори Дніпровської ГЕС Віктор Кучер та Каховської ГЕС ім. П. С. Непорожнього Олег Пащенко розповіли про стан виконання інвестиційної програми за І півріччя 2021 року, обговорили актуальні питання щодо реалізації проєктів будівництва. Також під час наради торкнулись питання виконання послуг  виробничого характеру та проведення ремонтних робіт.

Окрему увагу було приділено питанню виконанню показників фінансового плану за 4 місяці 2021 року.

Особливий акцент – на реконструкції гідроагрегатів на станціях.

«Ми приділяємо значну увагу реконструкції і модернізації обладнання гідроелектростанцій та підвищенню ефективності його роботи. І маємо продовжувати ретельно здійснювати цю роботу, адже реконструкція дозволяє досягти таких важливих цілей, як збільшення терміну служби гідроагрегатів, оптимізація використання водних ресурсів завдяки збільшенню ККД агрегатів та потужності, а також підвищення безпеки гребель. Ми маємо дбати про надійну експлуатацію гідроспоруд, адже безпека понад усе!», - зазначив гендиректор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Також окремі робочі групи відпрацювали питання реалізації програми медичного страхування та інфраструктурних проєктів, організації процедури закупівель та обговорили поточні питання розвитку інформаційно-телекомунікаційної інфраструктури.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Валентин Гвоздій: Укргідроенерго досягає всіх затверджених акціонером показників діяльності, навіть незважаючи на несприятливі ринкові умови!

Укргідроенерго отримає $211 мільйонів на будівництво гібридних систем з виробництва електроенергії. Підписано відповідний Протокол

Фотогалерея

Поділитися: