Все буде Україна!

На Дністровській ГЕС підрозділи ДСНС відточували майстерність у гасінні пожеж

На Дністровській ГЕС підрозділи ДСНС відточували майстерність у гасінні пожеж

07-07-2021
7 липня на Дністровській ГЕС відбулися тактико-спеціальні навчання з відпрацювання взаємодії підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернівецькій області та чергового персоналу станції при гасінні умовної пожежі у кабельному відсіку.

Під час навчань було розгорнуто роботу оперативного штабу пожежогасіння та відпрацьовано виконання обов’язків його членів при гасінні умовного займання. Особливу увагу приділено питанням дотримання вимог правил безпеки при гасінні пожеж в електроустановках під напругою  в умовах високої температури та сильного задимлення.

«Хочу зазначити, що навчання такого типу проводяться щороку з метою відпрацювання навичок самостійно та швидко приймати рішення щодо організації гасіння пожежі на початковому етапі, організації рятування та евакуації людей і матеріальних цінностей, відпрацювання взаємодії працівників підприємства з особовим складом оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України», - розповів директор філії «Дністровська ГЕС» В’ячеслав Клим під час навчань.

Завдяки злагодженим, оперативним діям усіх учасників навчань умовну пожежу було успішно ліквідовано.

Пресслужба Дністровської ГЕС

Читайте також:

На ДніпроГЕС відбулися антитерористичні навчання підрозділів СБУ 

Гідроенергетики Київських ГЕС і ГАЕС удосконалили навички реагування під час надзвичайних ситуацій 

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС провели спеціальні об'єктові тренування з цивільного захисту

 

Фотогалерея

Поділитися: