Все буде Україна!

На Канівській ГЕС відбулося протиаварійне тренування

На Канівській ГЕС відбулося протиаварійне тренування

30-08-2017
ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій.

Відтак, відповідно до наказу «Про організацію та проведення планових об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту на 2017 рік у філіях ПрАТ «Укргідроенерго», на Канівській ГЕС відбулося протиаварійне тренування.

Темою навчань стало відпрацювання дій під час виникнення аварійних ситуацій, пов’язаних з пожежею на обладнанні.

Відповідно до задуму біля відкритого розподільчого пристрою відбувся розлив мастила з трансформатора ВРУ Т-44 та, як наслідок, спалахнула пожежа. Під час проведення тренувань дії оперативної служби ГЕС, керівництва цехів, добровільної пожежної дружини,  аварійно-відповідальної бригади та залучених спецпідрозділів ДСНС були злагоджені.

ЗображенняЗображення

Також протягом тренувань було досягнуто ефективної взаємодії між структурними підрозділами Товариства, місцевими органами влади, підрозділами МВС та ДСНС, що посприяло оперативному, а, відповідно, і якісному реагуванню на усіх рівнях. За рекомендаціями контролюючих осіб було висунуто пропозицію щодо відпрацювання чіткості і лаконічності повідомлень і доповідей при виникненні нештатних ситуацій. 

За результатами проведених практичних навчань з питань цивільного захисту дії всіх задіяних служб оцінено «добре».

ЗображенняЗображення

 

Поділитися: