Все буде Україна!

На крок ближче до трансферу європейського досвіду

На крок ближче до трансферу європейського досвіду

08-12-2017
7 грудня відбулася колл-конференція представників Укргідроенерго й ANDRITZ Hydro з питань реалізації проекту «Трансфер сучасних європейських технологій для гідроенергетики України».

Були обговорені подальші етапи реалізації проекту та джерела фінансування. Зокрема, визначено пріоритетний напрямок – навчання та стажування працівників компанії з метою підвищення їх професійних навиків у відповідності до європейських стандартів.

«Для нас важливо популяризувати гідроенергетику не лише серед працівників компанії,  а й у суспільстві з метою збільшення висококваліфікованих кадрів», ‒ наголосив заступник генерального директора Укргідроенерго  Олександр Круш.

Європейські партнери позитивно відзначили готовність українських гідроенергетиків вже  найближчим часом приступити до реалізації проекту.

 «У 2018 році варто попрацювати над розробкою необхідної документації для втілення проекту та підготовкою тренерів», ‒ зауважив представник ANDRITZ Hydro Маріо  Ледіц.

На попередніх зустрічах з іноземними партнерами було заплановано створення науково-практичного центру з метою трансферу європейських технологій  для розробки проектів ГЕС та ГАЕС відповідно до світових стандартів.

Підсумовуючи результати зустрічі Олександр Круш зазначив:

«Зволікати із запозиченням досвіду не будемо, адже компанія Укргідроенерго завжди реагує на вимоги часу. Цей проект вважаємо пріоритетним!»

Нагадаємо, що триває співпраця Укргідроенерго з німецькими та  австрійськими колегами по впровадженню європейського досвіду в українській гідроенергетичній галузі. Більше інформації шукайте тут.

Поділитися: