Все буде Україна!

На Середньодніпровській ГЕС обговорили питання реконструкції обладнання

На Середньодніпровській ГЕС обговорили питання реконструкції обладнання

23-09-2020
Триває робочий візит генерального директора Укргідроенерго станціями компанії. 23 вересня Ігор Сирота побував на Середньодніпровській ГЕС, де оглянув її роботу та ознайомився з ходом реконструкції обладнання.

Очільник компанії побував на відкритому та закритому монтажних майданчиках, де проінспектував хід реконструкції гідроагрегатів №1 та №2, а також відвідав пристанційний майданчик, де оглянув поставлене заводами-виробниками обладнання для реконструкції.

Під час відвідин Ігор Сирота провів виїзну робочу нараду, під час якої розглянуто стан виконання інвестиційної програми філією за дев’ять місяців поточного року, а також обговорено стан виконання контрактів, які фінансуються за кредитні кошти ЄБРР та ЄІБ. На засіданні також розглянуто стан виконання плану виробничих послуг та поточну ситуацію з підготовкою підприємства до осінньо-зимового періоду.

Особлива  увага – проблемним питанням, які виникають в процесі реконструкції гідроагрегатів №1 та №2, зокрема графікам виконання робіт та підготовці технічної документації.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

На Середньодніпровській ГЕС триває реконструкція

Нове життя станцій. Як в Укргідроенерго реанімують обладнання на ГЕС і ГАЕС

Фотогалерея

Поділитися: