Все буде Україна!

Наталія Микольська: "Наглядові ради є драйверами змін в державних і приватних компаніях"

Наталія Микольська: "Наглядові ради є драйверами змін в державних і приватних компаніях"

16-06-2021
Членкиня Наглядової Ради Укргідроенерго Наталія Микольська взяла участь у круглому столі Corporate Governance & Change Management («Менеджмент організації та управління процесом змін») разом з керівниками організацій, власниками бізнесу та представниками наглядових рад.

На заході було обговорено роль наглядових рад: чи можуть вони стати справжніми трансформаційними драйверами для державних підприємств, і що потрібно для цього робити.

Захід має на меті розширити розуміння та поглибити знання керівників організацій та власників бізнесу про управління процесом змін як про комплексну дисципліну із зваженими та перевіреними на досвіді принципами. Change Management (управління процесом змін) має у своєму арсеналі працюючі методики та дієві інструменти, застосування яких гарантує правильне сприйняття змін стейкхолдерами та стабільне використання їх результатів у повсякденній роботі для підвищення ефективності та досягнення бізнес-цілей.

«Наглядові ради є драйверами змін в державних і приватних компаніях. Ці зміни впроваджуються через стратегію, фінансовий та інвестиційні плани і контроль за їх реалізацією. Вкрай важливо щоб стратегія розвитку компанії «розкладалась» на рівні операційних політик компанії, а не залишалась набором красивих гасел», - коментує Наталія Микольська.

У відповідь на економічну кризу, спричинену спалахом COVID-19, багато країн вже вдалися до коригуючих заходів в корпоративному управлінні, в тому числі і у державному секторі, та продовжують чутливо реагувати внесенням змін у політики та регулюючі документи компаній по мірі того, як розвивається ситуація навколо пандемії.

Нагадаємо, що Наглядова рада Укргідроенерго відзвітувала про перевиконання компанією усіх встановлених показників за підсумками діяльності за 2020 рік

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Валентин Гвоздій: Укргідроенерго досягає всіх затверджених акціонером показників діяльності, навіть незважаючи на несприятливі ринкові умови!

ФАКТИ ICTV: Міжнародні аудитори підтвердили звітність Укргідроенерго за 2020 рік з чистим прибутком понад 4 млрд грн

Чистий дохід Укргідроенерго в І кварталі 2021 року склав понад 4 млрд гривень

Фотогалерея

Поділитися: