Все буде Україна!

Особливості роботи Укргідроенерго в умовах карантину

Особливості роботи Укргідроенерго в умовах карантину

14-04-2020
В Укргідроенерго відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» продовжується реалізація заходів задля попередження поширення коронавірусної інфекції.

Компанія запроваджує нові заходи, спрямовані на недопущення та попередження вірусного захворювання. Так, розпочато щоденне миття і обробка спеціальним дезінфікуючим розчином автопереїзду через гідротехнічні споруди Канівської ГЕС. Крім того, на Дністровській ГАЕС проводиться дезінфекція автомобільних доріг та майданчиків.

Нагадаємо, в Укргідроенерго створено оперативний штаб з організації та впровадження заходів щодо запобігання поширення COVID-19. Зокрема, в компанії скасовано усі масові заходи, наради та зустрічі проводяться в режимі онлайн, співробітників, не задіяних в охороні або у виробничому процесі на період карантину переведено на дистанційний режим роботи. Також всіх співробітників забезпечено засобами індивідуального захисту та дезінфекційними препаратами.

коронавірус

Варто підкреслити, попри всі обмежувальні заходи гідроенергетики продовжують забезпечувати енергетичну систему країни маневровими потужностями.

коронавірус 1

Детальніше з переліком заходів, які компанія вживає задля попередження розповсюдження коронавірусної інфекції ви можете ознайомитися за посиланням.

Також на нашому сайті ви можете знайти низку корисних та змістовних рекомендацій як захистити себе, рідних і колег від коронавірусу.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: