Все буде Україна!

Півстоліття в гідроенергетиці 

Півстоліття в гідроенергетиці 

05-08-2024
Уге
Сьогодні ми познайомимо вас з жінкою-гідроенергетиком, яка 50 років працює на Дніпровській ГЕС. Саме під її керівництвом в листопаді 1974 року було запущено перший гідроагрегат на ГЕС-2. Це стало знаковою подією, що відкрила перед Любовʼю Медведєвою двері до успішної кар'єри. 

Любов Володимирівна розпочала свою трудову діяльність у серпні 1974 року на посаді начальника зміни ГЕС-2. У 1979 році, взявши на себе нові обов'язки як інженер електротехнічної лабораторії, фахівчиня продовжила вдосконалювати знання і навички. Її професіоналізм та відповідальність не залишились непоміченими, і в 1999 році вона очолила групу релейного захисту електромеханічної лабораторії. 

З 2019 року і по сьогоднішній день Любов Володимирівна очолює дільницю цеху комп'ютерних технологій, релейного захисту та зв'язку, забезпечуючи безперебійну і безпечну роботу станції. Її невтомна праця сприяє стабільності роботи станції. 

Окрім основної діяльності, Любов Медведєва близько 20 років очолює первинну профспілкову організацію Дніпровської ГЕС. Вона активно працює над поліпшенням умов праці та захистом прав співробітників станції, демонструючи глибоку соціальну відповідальність та турботу про людей.

За багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, Любов Володимирівна була удостоєна нагрудного знака «Відмінник енергетики України» та ордену «Княгині Ольги» III ступеня. Її історія — це не лише історія професійного успіху, а й приклад відданості, наполегливості та любові до своєї справи. 
 

Пресслужба Дніпровської ГЕС

Фотогалерея
Уге
Уге

Поділитися: