Все буде Україна!

Працівника Дніпровської ГЕС відзначено державною нагородою Кабінету Міністрів України

Працівника Дніпровської ГЕС відзначено державною нагородою Кабінету Міністрів України

16-06-2017
13 червня у рамках робочого візиту керівництва ПрАТ «Укргідроенерго» на Дніпровську гідроелектростанцію генеральний директор Ігор Сирота урочисто вручив почесну нагороду від Кабінету Міністрів України слюсарю з ремонту гідротурбінного устаткування 6 розряду машинного цеху Максименку Олександру Віталійовичу.

Максименко О.В. працює на станції з травня 2004 року слюсарем по ремонту гідротурбінного устаткування 4, 5 розряду, а з жовтня 2011 року – слюсарем гідротурбінного устаткування 6 розряду дільниці з ремонту та обслуговування механічного обладнання машинного цеху філії «Дніспровська ГЕС». За роки роботи на станції досконало вивчив складне різноманітне гідротурбінне устаткування і став одним з найбільш кваліфікованих робітників по виконанню складних ремонтів, регулюванню окремих вузлів гідроагрегата. За високі досягнення в праці Олександр Віталійович був нагороджений  Грамотою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, грамотами ПрАТ «Укргідроенерго», Запорізької облдержадміністрації та філії «Дніпровська ГЕС».

Тож 13 червня, відповідно до рішення Кабміну, Олександру Віталійовичу було урочисто вручено керівництвом Товариства медаль та почесну грамоту за вагомий особистий внесок у забезпечення сталої роботи електроенергетичної галузі, сумлінну працю та високий професіоналізм.

зображеннязображення

 

Поділитися: