Все буде Україна!

Представники ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у засіданні Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ

Представники ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у засіданні Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ

07-03-2018
6 березня у Державному агентстві водних ресурсів України відбулося засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ, участь у якому взяли і представники ПрАТ «Укргідроенерго».

Враховуючи погодні умови в Україні за лютий-березень 2018 року була скликана комісія для обговорення режимів роботи каскаду ГЕС і ГАЕС.

За попередніми даними Гідрометцентру 15-25 квітня очікується максимальний приплив у 4,200-4,800м/с до Київського водосховища. Спуск води відбудеться раніше середніх показників, які досі  тримаються у межах норми.

Під час засідання виступив представник Дніпровського управління водних ресурсів зі звітом про підвищену кількість заліза у воді, пояснив дані результати та озвучив прогноз до кінця місяця.

Комісія встановила режим роботи щодо максимальної пропускної спроможності станцій до 20 березня. Надалі робоча група визначить подальші дії під час весняного водопілля.

Наприкінці засідання було обговорено питання державного регулювання риболовецької діяльності. Також головний інженер ПрАТ «Укргідроенерго» Вадим Рассовський нагодосив на важливості вирішення питання видачі ліцензій та нагляду за стихійною риболовлею.

Поділитися: