Все буде Україна!

Представники «Укргідроенерго» взяли участь у Всеукраїнській нараді «Стратегічний напрямок розвитку машинобудування України»

Представники «Укргідроенерго» взяли участь у Всеукраїнській нараді «Стратегічний напрямок розвитку машинобудування України»

02-10-2017
Днями, в рамках робочого візиту Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Харківської області, відбулася Всеукраїнська нарада «Стратегічний напрямок розвитку машинобудування України: від ініціатив до національної промислової політики», участь в якій взяли представники ПрАТ «Укргідроенерго».

Нарада проходила за участі  керівного складу машинобудівних підприємств України, серед яких був і заступник генерального директора зі стратегії та інвестицій ПрАТ «Укргідроенерго» Володимир Руденко.

Як зауважив Володимир Гройсман, метою наради стало вирішення питань галузі машинобудування та конкретних рішень, котрі мають бути прийняті урядом та парламентом.

«Ми прогнозуємо на 2018 рік ріст національної економіки близько 3%, однак наше завдання – сприяти швидкому економічному зростанню. Нам потрібне  сприятливе інвестиційне середовище та інвестиції, котрі дозволять у 2018 році досягнути швидкого росту», – зауважив Прем’єр-міністр України.

Крім того, під час наради було обговорено питання взаємодії галузей гідроенергетики та машинобудування, порушено питання взаємодії з НКРЄКП, питань розрахунків з державним підприємством «Енергоринок», а також процедури укладання контрактів.

Нагадаємо, що 22 вересня ПрАТ «Укргідроенерго» уклало контракт з ПАТ «Турбоатом» на модернізацію, поставку і монтаж обладнання на суму 92 млн грн. Реалізація контракту запланована на 2017 – 2018 роки.

Зображення

 

 

Поділитися: