Все буде Україна!

Презентуємо нові проєкти на паливно-енергетичному форумі

Презентуємо нові проєкти на паливно-енергетичному форумі

05-11-2019
Завершився перший день роботи Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє».

Експерти енергетичної галузі, представники влади та бізнесу долучились до участі у заході, який став ефективним майданчиком для плідного діалогу між представниками енергетичного співтовариства, запуску нових проєктів та ознайомлення зі світовими тенденціями й перспективами розвитку енергетики.

Вже багато років поспіль Укргідроенерго бере активну участь у роботі форуму, метою якого є сприяння реалізації Енергетичної стратегії України до 2035 року для забезпечення надійного й ефективного функціонування енергосистеми країни, енергетичної незалежності та безпеки держави.

Стенд Укргідроенерго відвідав заступник Міністра енергетики та захисту довкілля України Станіслав Ковалевський. Найбільшу зацікавленість урядовця, як втім і інших відвідувачів стенду викликала можливість здійснити віртуальну екскурсію у форматі 360 градусів Дністровською гідроакумулюючою станцією.

В рамках форуму відбулася низка круглих столів та дискусійних панелей, на яких фахівці обговорили актуальні питання енергетичної галузі. Науково-практичний семінар «Зростаюча роль гідроенергетики в забезпеченні маневреності і балансування ОЕС України в умовах реалізації «Енергетичної стратегії України на період до 2035 року» відкрив генеральний директор Укргідроенерго Ігор Григорович Сирота. «Радий всіх бачити на нашому дискусійному майданчику», - привітав він учасників. Очільник компанії розповів про стан справ в Укргідроенерго та стратегічні плани на майбутнє, а також поділився першими враженнями від нової моделі ринку електроенергії. З доповіддю «Розвиток ГЕС та ГАЕС Укргідроенерго» на семінарі також виступив головний інженер компанії Вадим Рассовський.

Круглий стіл «Новий ринок електроенергії: проблеми та шляхи їх вирішення» з виступом відвідав Дмитро Олефір, директор департаменту з комерції «Укргідроенерго». Темою його доповіді став «Стан і перспективи роботи ГЕС в новому ринку електроенергії».

Фахівці Укргідроенерго також відвідали дискусійну панель «Кібербезпека енергетичної галузі» та круглий стіл «Моніторинг, попередження та реагування на гібридні загрози в системі захисту об’єктів критичної енергетичної інфраструктури», про які ми розповімо більш детально у наступних публікаціях.

Лише за перший день Форуму стенд Укргідроенерго відвідали сотні гостей, в тому числі студенти КПІ ім. Ігоря Сікорського та Київського енергетичного коледжу.

Запрошуємо відвідати стенд Укргідроенерго 6-го та 7-го листопада, щоб отримати цікаву інформацію про компанію.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: