Все буде Україна!

Привітання генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти з прийдешніми святами

Привітання генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти з прийдешніми святами

31-12-2020
Шановні колеги, партнери, друзі! Щиросердно вітаю вас та ваші родини з прийдешніми новорічно-різдвяними святами! 

2020-й рік видався доволі непростим як для гідроенергетичної галузі зокрема, так і для української економіки загалом. Малосніжна зима, нестабільність функціонування нового ринку електроенергії, робота компанії в умовах пандемії  - ось неповний перелік викликів, з якими нам довелося зіткнутися у році, що минає. Втім, попри усі негаразди нам вдалося завершити 2020 рік результативно. Ми виконали всі заплановані заходи, які стосувалися технічного переоснащення, введення в експлуатацію нових потужностей, інвестиційної діяльності та підвищення соціальних стандартів співробітникам  компанії. Усього цього вдалося досягнути завдяки злагодженій роботі колективу.  

У ці святкові дні хотів би висловити слова щирої вдячності кожному співробітникові Укргідроенерго. Завдяки вашій працелюбності та відповідальності компанія продовжує тримати впевнений курс на розвиток та процвітання. Низький уклін нашим ветеранам та пенсіонерам, всім причетним до будівництва ГЕС і ГАЕС України, адже саме завдяки вашій невтомній та відданій праці свого часу вдалось вибудувати такий міцний фундамент для подальшого розвитку компанії.

Також хочу подякувати усім партнерам нашої компанії, в тому числі, колективам будівельних компаній, заводів – виробників, проєктного інституту, міжнародних компаній та фінансових організацій! Завдяки постійному діалогу та конструктивній співпраці з вами, ми разом досягаємо професійних звершень.

Ми вдячні за розуміння, підтримку та плідну співпрацю Наглядовій раді компанії, нашому акціонеру в особі Міністерства енергетики та всім представникам державних органів влади, багатолітнім партнерам в галузі енергетики та новим партнерам, з якими ми нині вибудовуємо процеси взаємодії у відкритому ринку електроенергії. Вдячні всім і кожному, хто щодня докладає вагомих зусиль задля спільної мети – стабільної роботи енергосистеми та енергетичної незалежності України.

Попереду завершення розпочатих програм та реалізація запланованих проєктів. 2021 рік має стати для Укргідроенерго періодом ще більш вагомих досягнень та підкорення нових вершин. Маю упевненість, що ця мета буде реалізована.

Напередодні Нового року я щиро бажаю всім співробітникам компанії, ветеранам галузі, партнерам та нашим друзям, міцного здоров’я та сил, натхнення та енергії для здійснення добрих справ! Нехай будуть здорові наші рідні та близькі, нехай у кожного з нас збуваються найзаповітніші мрії, наповнюючи душі щастям і теплом!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою, Ігор Сирота

Поділитися: