Все буде Україна!

Привітання генерального директора Укргідроенерго з Новим роком!

Привітання генерального директора Укргідроенерго з Новим роком!

31-12-2023
Новий рік 2024

Колеги!

2023 рік був досить непростим. На долю нашого колективу припало чимало подій, які надовго залишаться у нашій пам’яті та наших серцях. Ми разом працювали в умовах ракетних обстрілів, ми забезпечували енергосистему електроенергією та рятували її під час блекаутів. Ми зіштовхнулись з нетиповим зимовим паводком та потужним весняним водопіллям. Ми втратили Каховську ГЕС через підступні терористичні дії ворога. Але ми вистояли.

Хочу подякувати кожному члену нашої міцної команди гідроенергетиків, що попри зовсім непрості виклики та воєнний час, ви продовжуєте працювати, ремонтувати, реконструювати, відновлювати, захищати, зміцнюючи енергосистему та допомагаючи наближати Перемогу України!

Окрема подяка нашим співробітниками, які вступили до лав ЗСУ. Нині службу несуть 115 гідроенергетиків. Завдяки тому, що ви міцно тримаєте оборону на передовій, ми, на станціях, можемо продовжувати генерувати енергію задля світла й тепла в оселях українців.

Дякую колегам - волонтерам, які невтомно продовжують допомагати нашим захисникам.

Вічна шана та світла пам‘ять нашим загиблим колегам.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, сил та добра. Нехай 2024 рік принесе Україні Перемогу та мир у кожну домівку!

Ігор Сирота

Поділитися: