Все буде Україна!

Ризик-менеджмент підприємства: Топ-менеджери Укргідроенерго переймають кращі світові практики

Ризик-менеджмент підприємства: Топ-менеджери Укргідроенерго переймають кращі світові практики

16-06-2021
Сьогодні необхідною умовою ефективної діяльності будь-якого підприємства є формування системи ризик-менеджменту. Динамічні зміни, що виникають у світі та постійні виклики стимулюють сучасні компанії до впровадження дієвої системи ризик-менеджменту на підприємствах. Це обумовлено тим, що ґрунтовний аналіз є необхідними при прийнятті стратегічних, інноваційних, інвестиційних рішень, а також прогнозуванні ринку.

Укргідроенерго вибудовує свою роботу на основі високих стандартів ведення бізнесу, вимог законодавства та кращих міжнародних практик корпоративного управління. Співробітники компанії постійно працюють над удосконаленням своїх професійних навичок у межах реалізації програми «Навчання і розвиток працівників ПрАТ «Укргідроенерго» з метою забезпечення Товариства висококваліфікованими кадрами, які відповідають не лише вимогам сьогодення, а і викликам завтрашнього дня.

Тож, підтримуючи найкращі світові практики управління компаніями, в Укргідроенерго розпочався семінар на тему «Основи ризик-менеджменту», участь у якому бере керівництво Укргідроенерго разом з генеральним директором Ігорем Сиротою

У рамках семінару учасники розглядатимуть питання антикризового менеджменту, еволюції, циклів і кризи економічних систем, життєвого циклу організації, результатів проявів кризи, критеріїв її раннього виявлення та діагностування. Окрему увагу буде приділено питанням створення антикризової програми підприємства, а також сталого розвитку компанії.

На думку учасників перший день навчань пройшов успішно. Лектор Юрій Наврузов створив невимушену атмосферу спілкування із слухачами.

«Перший день  навчання показав, що ми - команда однодумців, - розповідає заступниця генерального директора з економіки та фінансів Світлана Храпова і ділиться своїми баченням важливості ризик-менеджменту в Товаристві. - Сучасний бізнес не може існувати без виявлення, ідентифікації, розрахунку, контролю і оптимізації ризиків. Укргідроенерго - успішна компанія, яка постійно розвивається і для підтримки високої планки, якої ми досягли, потрібно постійно працювати у напрямку розвитку, впровадження інноваційних методів управління. На мою думку, навчання керівного складу дозволить створити основу для неформального впровадження нових ефективних методів управління».

«У компанії вже давно відпрацьовані певні системи "дій і запобіжників", розроблена величезна кількість регламентуючих документів, за якими ми досить ефективно працюємо. Але мені і моїм колегам буде корисно структурувати наші знання і досвід, а також звернути увагу на слабкі місця. Успішність компанії - це чітка робота всіх підрозділів і процесів, ризик-менеджмент один зі складових ефективності!» - зазначає заступник генерального директора з комерційної діяльності Богдан Сухецький.

У наступні дні семінару учасники продовжуватимуть поповнювати свої знання щодо питань впровадження і реалізації дієвої системи ризик-менеджменту у сучасних компаніях.

Фотогалерея

Поділитися: