Все буде Україна!

Робота для справжніх чоловіків

Робота для справжніх чоловіків

04-07-2023
Сьогодні познайомимо вас з гідроенергетиками, чудовими фахівцями -   Віталієм та Олексієм Кузнєцовими.  Віталій Миколайович нині працює начальником зміни електротехнічного цеху оперативної служби Київської ГЕС, його син Олексій - електрослюсар шостого розряду.

 

Віталій Кузнєцов розпочинав свій професійний шлях на станції в службі охорони. Але дитяча мрія працювати з електрообладнанням не полишала чоловіка ні на мить. Тому, без зайвих вагань, він вступив в енергетичний коледж, згодом закінчив Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю енергетика. Працював електромонтером на станції.

«Не дивлячись на всі труднощі в навчанні у мене завжди була ціль. І я її досягнув. Робота з електричним обладнанням - це робота для справжніх чоловіків!», - розповідає Віталій Миколайович. 

Приклад батька істотно вплинув і на вибір професії сина.

«Згадую, як вперше батько привів мене малим хлопчиком на станцію. Мене дуже вразило обладнання. Ті, перші дитячі враження  і стали початком моєї професійної історії», - розповідає Олексій.

Навчаючись,  хлопець вже працював електромонтером на ГЕС. Своєю відповідальністю та запалом він відразу привернув увагу колег. Нині Олексій готується до іспитів на посаду інженера з організації експлуатації та ремонту обладнання. Віримо, що в нього все вдасться.

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

Поділитися: