Все буде Україна!

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні ознайомилась з будівництвом Каховської ГЕС-2

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні ознайомилась з будівництвом Каховської ГЕС-2

07-06-2017
2 червня на філії «Каховська ГЕС ім. П.С.Непорожнього» ПрАТ «Укргідроенерго», з метою ознайомлення з діяльністю підприємства і товариства в цілому, відбулася зустріч з представниками Херсонської групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Члени делегації були ознайомлені з перспективою розвитку гідроенергетики України в Херсонській області, а саме: будівництвом Каховської ГЕС-2.

Під час зустрічі представники ОБСЄ висловили вдячність за можливість відвідати гідроелектростанцію, а також своє захоплення і підтримку в реалізації проекту будівництва Каховської ГЕС-2.  

 Довідка:

Згідно розпорядження від 10 березня 2017 р. № 156-р Кабінетом Міністрів України було прийнято рішення щодо схвалення техніко-економічного обґрунтування проекту будівництва Каховської ГЕС-2. Головною метою будівництва є збільшення виробітку електроенергії в піковій зоні добового графіку навантажень енергосистеми України. Відповідно до ТЕО потужність Каховської ГЕС-2 становитиме 250 МВт. Збільшення встановленої потужності ГЕС забезпечить щорічний додатковий обсяг виробництва електричної енергії у розмірі 44 млн кВт*год.

 

Поділитися: