Все буде Україна!

Світлана Храпова: Ви можете втілити у життя усе що захочете, якщо маєте на це сили і відчуваєте в собі бажання

Світлана Храпова: Ви можете втілити у життя усе що захочете, якщо маєте на це сили і відчуваєте в собі бажання

08-08-2023
Як себе мотивувати? Як знайти баланс між кар’єрою та сім’єю? Наскільки жінкам важлива підтримка чоловіків та як впоратися з невдачами? – ці питання у легкій і невимушеній атмосфері обговорювати співробітники Укргідроенерго під час мотиваційної зустрічі з заступницею генерального директора компанії Світланою Храповою та членкинею Наглядової ради Укргідроенерго Наталією Микольською.

На початку модераторка зустрічі Наталія Микольська відзначила, що гендерна рівність і розширення можливостей жінок – це не лише про правила та регуляції:

«Це про приклади, про мотивацію, про менторство. Тому що життя буремне й непросте, але тим і прекрасне, що кожен з нас йде своїм шляхом і кожен може поділитися з іншим своїми історіями успіху, історіями невдач. Невдачі, поразки, помилки –  це частина шляху будь-якої успішної людини».

Світлана Храпова поділилась своїм життєвим досвідом та дала практичні поради, якими сама користується.

Спікерка навела приклад з шкільних років, коли вчитель у школі не вірив, що дівчина може  бути сильна у точних науках, а також приклад з студентських років, коли викладач навмисно поставив дівчині двійку, що лише більше заохотило її до продуктивного навчання. З тих пір Світлана вважає, що кожній жінці потрібно розуміти свої потреби та воліти діяти:

«Ви можете втілити у життя усе що захочете! Якщо маєте на це сили і відчуваєте в собі бажання – вам буде все по плечу!»

Ще кількома важливими порадами поділилася заступниця генерального директора, яких дотримується:  системний підхід у всьому з встановленням власних меж та правил, мати місце сили та надихатися у власних хоббі для нових досягнень,  займатися самоосвітою, постійно розвиватися та рухатися вперед.

«Чим більше людина робить – тим більше встигає. Є чудовий вислів: Життя – це як їхати  на велосипеді – для того, щоб втримати рівновагу треба рухатись», – зауважує Світлана Храпова.

В свою чергу Наталія Микольська відзначила, що гендерна рівність – це відкриття для жінки можливостей займатися тією справою, якою вона хоче, та зауважила, що саме можливість вибору та системний підхід є важливими для реалізації жінки у будь-якій сфері.

Окрему увагу під час зустрічі приділили питанням як справлятися з невдачами та важливості ролі чоловіків у  підтримці жінок, зокрема як у родинних стосунках, так і на роботі.

Світлана зазначила, що в її житті керівники-чоловіки відігравали надзвичайну роль, будучи головними мотиваторами у професійній діяльності.

У ході діалогу учасники ставили чимало цікавих питань. Зустріч отримала схвальні відгуки та широкий інтерес, адже до участі долучилося більше 250 співробітників компанії.

Наприкінці зустрічі директорка департаменту юридичного забезпечення та майнових відносин Юлія Толчініна-Бурунська відзначила, що ця мотиваційна зустріч стала першою у рамках місяця гендерної рівності та розширення можливостей жінок в Укргідроенерго, а також анонсувала проведення 10 серпня онлайн-семінару щодо трендів соціокультурного різноманіття та рівних можливостей, а також наступну мотиваційну зустріч, що відбудеться 15 серпня, на тему «Гендерна рівність очима чоловіків».

Пресслужба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: