Все буде Україна!

У Каневі пройшов турнір з футболу пам’яті Героїв АТО

У Каневі пройшов турнір з футболу пам’яті Героїв АТО

13-09-2019
У Каневі відбувся щорічний традиційний міжобласний турнір з футболу пам’яті Героїв АТО. Партнером спортивного заходу виступила філія «Канівська ГЕС» Укргідроенерго.

Цьогоріч в турнірі взяли участь юнаки 2005-2006 рр. народження. Серед учасників — команди з Черкас, Кагарлика, Яготина та Канева.

Відкриття заходу розпочалося із гімну України та хвилини мовчання за тими, хто загинув, відстоюючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Учасники та гості турніру поклали квіти до пам’ятного знаку Героїв АТО.

«Ми маємо плекати пам'ять про воїнів АТО, знати їх імена, бути вдячними за їх подвиг та мирне небо над нашими головами. Саме завдяки їм та іншим захисникам, котрі боронять територіальну цілісність нашої держави, ми з вами маємо можливість працювати, вчитися і грати у футбол в мирних містах України. Увесь колектив нашої компанії з глибокою шаною згадує тих, хто поклав життя за Україну. Ми розуміємо важливість цього турніру для виховання молодого покоління українців і будемо й надалі підтримувати його», - зазначив директор філії «Канівська ГЕС» Укргідроенерго Василь Гринь під час відкриття змагань.

Під час турніру юні футболісти продемонстрували видовищну гру та безкомпромісну боротьбу за трофеї змагань.  За результатами ігор IV місце посіла команда ДЮСШ м. Кагарлик, бронзові нагороди вибороли спортсмени з Яготина, «срібло» взяли  господарі змагань – команда ДЮСШ м. Канів, а І місце та чемпіонський титул забезпечила собі команда з Черкас.  

Юні футболісти отримали грамоти, медалі та кубки, а вболівальники – задоволення від продемонстрованої гри.

Прес-служба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: