Все буде Україна!

У Новодністровську вітали ветерана зі 100-річчям!

У Новодністровську вітали ветерана зі 100-річчям!

20-02-2017
100 –річний ювілей відсвяткував найстарший житель Новодністровська, володар численних нагород і відзнак, ордена «Богдана Хмельницького» ІІІ ст., підполковник у відставці Федір Харлампійович Моргуненко!

Трудова діяльність іменинника була поєднала зі спорудженням ГЕС: 1949–1956 рр. присвячено спорудженню Камської ГЕС у Пермській обл. (Росія); 1956–1964 рр. – Воткінська ГЕС; 1964–1975 рр. – Чиркейська ГЕС (Дагестан), а у структурі Управління будівництвом Дністровського комплексного гідровузла (УБ ДКГВ) Федір Харлампійович обіймав посаду заступника начальника будови з загальних питань.

Зібралась чимала делегація новодністровської громади, щоб відзначити таку вагому подію в історії міста енергетиків– 100 літ. До привітань імениннику приєднався і директор філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василь Субота, дякуючи ветерану за мужність, відвагу, приклад життєлюбства і відданості своїй справі, а також фахівець зі зв’язків громадськістю філії, журналіст Інна Гончар, яка презентувала свою поетичну присвяту ювіляру і свіжий випуск «Нашої газети. Новодністровськ-інфо», де на двох сторінках надрукована ексклюзивна розповідь про символ миру, добра, любові й працелюбства – нашого ветерана і його любу дружину Любов Марківну, з якою вони йдуть по життю ось уже 72 роки.

Незважаючи на такі поважні роки, ювіляр щиро дякував долі за таку щедрість літ. До свята також приєднались його доньки, три онуки і три правнуки. На одному подихові пригадав Федір Харлампійович своє життя, бойові й трудові дороги і побажав усім найголовніше – миру, бо хто ж, як не ветерани, так добре знають і пам’ятають ціну завойованого колись миру.

Весь колектив ПАТ «Укргідроенерго» також приєднується до привітань та бажає імениннику міцного здоров’я та невичерпної енергії!

 

Поділитися: