Все буде Україна!

У пріоритеті - довіра колективу

У пріоритеті - довіра колективу

09-10-2022
10:00
У другу неділю жовтня в Україні відзначають День профспілок. Щиро вітаємо працівників профспілкових організацій та бажаємо успіхів у вашій важливій і відповідальній справі.

Сьогодні ми розповімо про Ольгу Єрмоленко - інженера гідромашинного цеху, голову профспілкового комітету філії Середньодніпровської ГЕС.

Ольга - уродженка Нової Каховки, дитинство та юність якої пройшли на мальовничих берегах Каховського водосховища.

«З дитинства мріяла працювати вчителькою, але приклад матусі, яка на той час працювала електромонтером на Каховській ГЕС вніс  свої корективи у вибір моєї професії», - ділиться спогадами Ольга. 

Після закінчення школи Ольга вступає в Новокаховський електромеханічний технікум. Потім навчається в Запорізькій державній інженерній академії. У 2002 році отримує диплом  за фахом інженера-гідроенергетика. До речі, саме Семен Ізрайлевич Поташник, заслужений енергетик України та колишній керівник Укргідроенерго, сприяв створенню та відкриттю спеціальності «гідроенергетик» в цьому вузі.

Одразу після закінчення академії Ольга розпочала свій трудовий шлях на Середньодніпровській ГЕС на посаді слюсаря. Завдяки наполегливості, завзятості в роботі  й професійним якостям у 2018 році Ольгу призначили на посаду інженера.  До речі, вона єдина жінка-інженер у ГМЦ.

 «Постійно відчуваю потребу щось вивчати, пізнавати нове, вдосконалювати свої знання», - з посмішкою додає Ольга про роботу в цеху.

«Профспілка наче стара легенда, проте нині, з новим подихом. Ця робота для мене була зовсім новою, але цікавою. Завжди стараюся знайти підхід до кожного, профспілка, перш за все, це - люди, інтереси яких я представляю і захищаю. Для мене головне - довіра з боку колективу, тож моє переобрання на другий термін стало для мене найвищою нагородою». 
 

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС


 

Поділитися: