Все буде Україна!

Учасники семінару «Про підвищення ефективності державного нагляду за станом охорони праці та промислової безпеки» відвідали Каховську ГЕС

Учасники семінару «Про підвищення ефективності державного нагляду за станом охорони праці та промислової безпеки» відвідали Каховську ГЕС

07-06-2017
1 червня філію «Каховська ГЕС ім. П.С.Непорожнього» ПрАТ «Укргідроенерго» відвідали учасники всеукраїнського семінару-наради «Про підвищення ефективності державного нагляду за станом охорони праці та промислової безпеки».

Семінар-нарада є знаковим для Херсонщини, адже вперше на території області проводився захід всеукраїнського та міжнародного рівня, у якому взяли участь представники Міжнародної організації праці, федерації професійних спілок України, міністерств та відомств, органів виконавчої влади.

У рамках заходу для учасників була проведена екскурсія територією гідроелектростанції, на котрій вони дізналися про історію та діяльність ГЕС. Відповідно до теми семінару екскурсантів  ознайомили із заходами безпеки на станції, зокрема розповіли про постійний контроль за станом безпеки греблі водосховища та гідроелектростанції, котрий здійснюють Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, Державне агентство водних ресурсів України, Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Український гідрометеорологічний центр.

 

Гості високо оцінили організацію умов праці та культуру виробництва на філії.

 

Поділитися: