Все буде Україна!

Українська молодь прагне переможного миру

Українська молодь прагне переможного миру

15-09-2022
Донька головного інженера Середньодніпровської ГЕС 16-річна Поліна Кучерява стала однією з 5 дівчат, які представляють Україну на всесвітньому фестивалі She Runs – Active Girls’ Lead в Брюсселі (Бельгія).

She Runs – Active Girls’ Lead – це унікальний  міжнародний біговий та освітній захід спрямований на просування гендерної рівності у спорті й одночасному створенні та розвитку  мережі молодих жінок-лідерів у спорті.

Цьогоріч кількість учасниць івенту сягнула трьох тисяч учасниць із 30 країн світу, віком від 13 до 18 років. 
Команду України представляють п'ять найкращих тхеквондисток серед яких  і наша Поліна. Дівчина багаторазова переможниця та призерка  чемпіонатів України, Польщі, Німеччини та Болгарії з тхеквондо у своїй ваговій категорії серед юніорів. Коли в Україні розпочалась повномасштабна війна Поліна поїхала навчатись та тренуватись в Польщу. Проте, дівчина мріє про переможний мир у рідній країні та вважає великою честю представляти Україну на такому фестивалі.

«Пишаюся тим, що маю змогу представляти Україну разом з іншими дівчатами на такому крутому заході. Ми разом зі спортсменками  майже зі всього світу пробігли 4 км  на одному диханні. Дівчата всі унікальні та неповторні. Відчуття неймовірні, це той адреналін, який заряджає та дає поштовх рухатись вперед, долаючи будь-які перешкоди», - ділиться враженнями Поліна. - До речі, російську команду на цей захід не запросили. Увесь цивілізований світ підтримує Україну. Перемога однозначно за нами!».

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

 

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Поділитися: