Все буде Україна!

Укргідроенерго ділиться досвідом успішного розвитку і впровадження міжнародних стандартів

Укргідроенерго ділиться досвідом успішного розвитку і впровадження міжнародних стандартів

21-10-2021
З 14 по 18 жовтня в Азербайджані відбувся VII Євразійський форум бухгалтерів та аудиторів 2021 «Сучасний погляд та перспективи майбутнього: виклики та подолання», за підтримки Президента та уряду республіки Азербайджан.

До участі у міжнародному форумі долучились представники керівних органів країни, Аудиторської палати, Міністерства фінансів Азербайджану і автономної республіки Нахічевань, делегації з України, Грузії, Казахстану, Туреччини та Молдови. Серед запрошених учасників і заступниця генерального директора з економіки та фінансів  Укргідроенерго Світлана Храпова.

Форум став майданчиком для професійних дискусій на тему динамічного розвитку глобалізованої світової економіки, ефективного використання фінансових ресурсів, підвищення прозорості та підзвітності в системі управління. Окрім того, учасники поділились своїм досвідом у сфері впровадження міжнародних стандартів фінансової звітності, автоматизації процесів обліку і підготовки звітів.

Під час заходу Світлана Храпова виступила з доповіддю «Досвід успішного розвитку української ТОП-компанії Укргідроенерго», яка викликала у учасників форуму великий інтерес. Так, заступниця генерального директора поділилась напрацюваннями у галузі інвестиційних проєктів, менеджменту, фінансової звітності та аудиту.

«Участь у таких заходах сприяє розвитку міжнародного співробітництва, обміну практиками між країнами та налагодженню ефективного діалогу, вдосконаленню фінансової та бухгалтерської системи, зміцненню економічної стабільності. Отриманий досвід, зокрема і щодо розвитку й впровадження міжнародних стандартів в інших країнах, буде корисним для проведення аналізу фінансових показників Укргідроенерго та продовження позитивної динаміки розвитку компанії», - підсумувала заступниця генерального директора.

Також, у рамках форуму, учасники ознайомились з пам’ятками культури Азербайджану.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: Вивчаємо міжнародний досвід виробництва зеленого водню з метою реалізації пілотного проєкту в Україні

 

Фотогалерея

Поділитися: