Все буде Україна!

Укргідроенерго підписало меморандум про співпрацю з турецькою компанією Ozaltin Holding

Укргідроенерго підписало меморандум про співпрацю з турецькою компанією Ozaltin Holding

25-03-2019
Найбільшу гідрогенеруючу компанію країни - Укргідроенерго відвідали представники турецької будівельної групи Ozaltin Holding на чолі з генеральним директором компанії Музаффером Оздеміром.

Метою візиту стало обговорення питань співпраці стосовно реалізації перспективних проектів Укргідроенерго.

На зустрічі Укргідроенерго представляли генеральний директор компанії Ігор Сирота, заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш, директор департаменту  стратегічного розвитку та планування реалізації проектів Юрій Литвиненко та заступник директора департаменту юридичного забезпечення й майнових відносин Євгеній Млечко.

Під час заходу турецька сторона висловила свої пропозиції щодо можливості будівництва гідроенергетичних об’єктів в Україні, зокрема Каховської ГЕС-2.

Завершенням зустрічі стало підписання меморандуму між Укргідроенерго та Ozaltin Holding щодо співробітництва в будівництві ще одного гідроенергетичного об’єкту – Канівської ГАЕС.  

Довідка: Ozaltin Holding – турецька будівельна група, яка спеціалізується на зведенні гребель та гідроелектростанцій, будівництві доріг, житла, комерційних та виробничих приміщень.  Оzaltin Holding також проводить дослідження та впроваджує розробки в галузі відновлюваних джерел енергії.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: