Все буде Україна!

Укргідроенерго продовжує співпрацю з Інститутом серця

Укргідроенерго продовжує співпрацю з Інститутом серця

05-02-2018
У рамках співпраці між Державною установою «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України» та ПрАТ «Укргідроенерго» 2 лютого в апараті управління відбулась робоча зустріч представників компанії з директором Інституту серця Борисом Тодуровим.

Нагадаємо, що 5 жовтня відбулося підписання Меморандуму між Інститутом серця та Товариством, співпраця яких орієнтована на фахову і цілеспрямовану  сучасну систему медичної діагностики та лікування співробітників Укргідроенерго, а також забезпечення формування здорового та соціально захищеного трудового колективу.

Під час зустрічі Борис Тодуров прозвітував, що за час проведення першого етапу медичного огляду співробітників компанії було обстежено 360 чоловік з 9 філій Товариства.

«Серед 360 чоловік було виявлено, що 67 працівників потребують спеціального лікування, в тому числі і оперативного втручання», - підкреслив Б. Тодуров.

На сьогодні компанія розглядає можливість здійснення фінансової допомоги співробітникам, котрим необхідне лікування.

Варто зазначити, що цьогоріч буде розпочато другий етап обстежень співробітників компанії в усіх регіонах відповідно до рекомендацій медичних служб філій.

Поділитися: