Все буде Україна!

Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з Інститутом серця

Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з Інститутом серця

05-10-2017
5 жовтня в ПрАТ «Укргідроенерго» відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Державною установою «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України» та Товариством.

Ця співпраця дозволить вивести на якісно новий рівень формування системи медичного забезпечення  працівників ПрАТ «Укргідроенерго» із дотриманням найвищих європейських стандартів медичного обслуговування.

«Активна співпраця орієнтована на фахову і цілеспрямовану  сучасну систему медичної діагностики та лікування, вона дає можливість забезпечити формування здорового та соціально захищеного трудового колективу роботодавця», – йдеться у Меморандумі.

У події взяли участь український лікар-кардіохірург, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров, Генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота, заступник Генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш, Голова Ради профспілкових комітетів ПрАТ «Укргідроенерго» Олександр Цимбалюк, директор департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями Андрій Борщ та представник Інституту серця МОЗ України Олексій Поліщук.

«Наша практична співпраця Інституту серця та Укргідроенерго розпочинається вже сьогодні підписанням низки договорів на комплексну серцево-судинну діагностику працівників станцій Товариства, які працюючи з обладнанням, знаходяться у групі ризику. Пілотний проект передбачає проведення на кожній станцій виїзного обстеження наших працівників найкращими фахівцями Інституту серця у складі: лікаря-кардіолога, лікаря з функціональної діагностики та кардіохірурга. Співробітникам станції, які були визначені медичними працівниками Товариства для участі у пілотному проекті, упродовж жовтня – грудня 2017 року буде проведено комплекс діагностичних заходів: електрокардіограма, сонографія, доплерографія, ехокардіографія» - зазначив Генеральний директор Ігор Сирота.    

Нагадаємо, що у серпні поточного року відбулася зустріч директора Інституту серця Бориса Тодурова з працівниками Апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» та Каскаду Київських ГЕС та ГАЕС, на котрій обговорювалася тема профілактики захворювань серцево-судинної системи та методів лікування, а також генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота та директор Інституту серця Борис Тодуров обговорювали можливість підписання Меморандуму про співпрацю.

 

Поділитися: