Все буде Україна!

Укргідроенерго – серед найкращих family friendly компаній

Укргідроенерго – серед найкращих family friendly компаній

25-11-2021
У Києві відбулася презентація рейтингу компаній, дружніх до родин, проведеного Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні. Участь у рейтингу взяло 50 компаній з 16 галузей економіки, які продемонстрували свої політики і практики підтримки працівників, котрі мають родини.

Як повідомлялося раніше, найбільша гідрогенеруюча компанія країни – Укргідроенерго –   посіла чільне місце у цьому рейтингу. Під час його формування оцінювалася дані компаній за чотирма категоріями: корпоративна культура, робоче місце і графік роботи, програми соціальної підтримки працівників з родинами, а також програми матеріальної підтримки працівників з родинами. За усіма цими показниками Укргідроенерго продемонструвало значні успіхи, набравши у підсумку 45 балів.

Презентуючи результати рейтингу, голова представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA Ukraine) Хайме Надаль зазначив, що більшість українських компаній усвідомлює високу важливість в забезпеченні працівникам балансу між роботою та особистим життям.

«Попри те, що практики балансу між роботою та родиною ще не є масовими для компаній в Україні, результати рейтингу засвідчують, що більшість великих компаній розуміють важливість та необхідність розробки нових стратегій управління, які б враховували інтереси та потреби співробітників», - зазначив він.

Керівниця Центру «Розвиток КСВ» Марина Саприкіна зауважила, що синергія роботи та життя, а також втілення практик роботодавців для забезпечення цієї синергії надзвичайно важливі для українців, адже підтримка родини - один із важливих аспектів, який допомагає співробітнику бути щасливішим, а, отже, працювати ефективніше.

«Критерії рейтингу стануть своєрідною дорожньою картою для бізнесу, на основі якої буде розроблено заходи, щоб компанії могли ставати все більш дружніми до родин і покращувати свій бренд роботодавця. Приємно, що завдяки рейтингу кращих практик в Україні стане ще більше», - зауважила Марина Саприкіна.

В свою чергу заступниця начальниці відділу взаємодії з органами влади та громадами Укргідроенерго Ольга Чайка підкреслила, що команія прагне створювати для своїх співробітників комфортні та безпечні умови праці, сприяти реалізації потенціалу кожної людини, забезпечувати належний рівень матеріального та соціального захисту а також баланс між роботою та особистим життям.

«У філософії компанії Укргідроенерго людина – найвища цінність. З огляду на це ми намагаємося забезпечити найкомфортніші умови праці для наших співробітників. Компанія і надалі працюватиме над розвитком програм з підтримки співробітників. Адже в непрості часи саме бізнес має брати на себе відповідальність за комфорт та благополуччя своїх фахівців», - зазначила Ольга Чайка.

Детальніше ознайомитися з рейтингом можна за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго – у ТОП-200 найбільших національних компаній минулого року 

Ігор Сирота ввійшов до когорти найкращих ТОП-менеджерів України 

Серед ТОП-20 HR року – директор департаменту з управління персоналом Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: