Все буде Україна!

Серед ТОП-20 HR року – директор департаменту з управління персоналом Укргідроенерго

Серед ТОП-20 HR року – директор департаменту з управління персоналом Укргідроенерго

08-12-2020
Журнал «Бізнес» спільно з Асоціацією HR Forum визначили ТОП-20 HR-директорів країни. Серед цьогорічних переможців – директор департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями Укргідроенерго Андрій Борщ.

Рейтинг Business HReformation 2020 вже вшосте визначає найкращих роботодавців України та успішні практики на українському ринку в галузі управління людським капіталом. Голосування за переможців HR-рейтингу тривало на сайті видання протягом двох тижнів. За підсумками було визначено ТОП-20 HR-директорів.

«Спираючись на справедливі й сучасні системи оплати праці та мотивації, матеріальне і нематеріальне заохочення співробітників, нам вдалося сформувати міцний та фаховий трудовий колектив, підвищити ефективність діяльності Товариства в цілому та окремих його ланок», – коментує Андрій Борщ.

Також цьогоріч соціальні програми підтримки співробітників Укргідроенерго були відзначені виданням «Бізнес» як одні з найкращих в країні.

Нагадаємо, що в Укргідроенерго реалізується низка програм соціального спрямування. Компанія дбає про суспільство, турбується про майбутні покоління, піклується про соціальний захист своїх співробітників та робить усе можливе для успіху й процвітання України.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго увійшло до ТОП-5 підприємств з кращою програмою підтримки співробітників

Ігор Сирота: “Соціальний пакет Укргідроенерго — один з найкращих у галузі”

Андрій Борщ: Нам вдалося зберегти, підтримати, розвинути та мотивувати колектив компанії

Поділитися: