Все буде Україна!

Укргідроенерго - у ТОП компаній, дружніх до родин

Укргідроенерго - у ТОП компаній, дружніх до родин

28-10-2021
Найбільша гідрогенеруюча компанія країни – Укргідроенерго посіла чільне місце у рейтингу компаній, дружніх до родин, проведеного Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні.

Учасники рейтингу - 50 компаній з 16 галузей економіки, які  продемонстрували свої політики й практики підтримки працівників, що мають родини.

Рейтинг визначає лідерів корпоративного сектору України, які впроваджують політики рівних прав та можливостей жінок та чоловіків, балансу роботи та сім’ї, протидії гендерно зумовленому насильству й сприяють поширенню таких практик серед інших компаній.

Під час формування рейтингу оцінювалась інформація за чотирма категоріями: корпоративна культура, робоче місце і графік роботи,  програми соціальної підтримки працівників з родинами, а також програми матеріальної підтримки працівників з родинами.

За всіма цими показниками Укргідроенерго продемонструвало значні успіхи, набравши у підсумку 45 балів.

Детальніше ознайомитися з рейтингом можна за посиланням.

Укргідроенерго прагне створювати  для своїх співробітників комфортні та безпечні умови праці, забезпечувати належний рівень матеріального та соціального захисту, сприяти реалізації потенціалу кожної людини. У компанії впроваджено низку програм розвитку, з якими ви можете ознайомитись за посиланням.

 Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго – серед переможців рейтингу корпоративної стійкості Sustainable Ukraine

Укргідроенерго – у ТОП-200 найбільших національних компаній минулого року  

Серед ТОП-20 HR року – директор департаменту з управління персоналом Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: