Все буде Україна!

Укргідроенерго – серед переможців рейтингу корпоративної стійкості Sustainable Ukraine

Укргідроенерго – серед переможців рейтингу корпоративної стійкості Sustainable Ukraine

16-01-2020
Стали відомі переможці першого професійного рейтингу корпоративної стійкості українського бізнесу на основі провідних міжнародних практик Sustainable Ukraine.

У рейтингу представлені компанії, які входять до ТОП-250 найбільших платників податків України. Рейтинг Sustainable Ukraine оцінює та порівнює якість корпоративного управління в компаніях, їх здатність здійснювати позитивний вплив на суспільство, керувати нефінансовими ризиками та можливостями, а також забезпечувати свій сталий розвиток.

Згідно з оприлюдненими результатами, компанія Укргідроенерго отримала дуже високий рівень корпоративної стійкості «АА», посівши другу сходинку рейтингу.

рейтингрейтинг1

Як повідомляють організатори рейтингу, місія Sustainable Ukraine – створити передумови для сталого розвитку України, зростання конкурентоздатності та привабливості соціально відповідальної ділової поведінки, та, в свою чергу, побудови суспільства якісно нового зразка. Цей проект покликаний презентувати міжнародній інвестиційній спільноті цілісну картину корпоративного сектору України в аспекті сталого розвитку та корпоративної соціальної відповідальності.

Ознайомитись з результатами рейтингу можна за посиланням.   

Нагадаємо, компанія Укргідроенерго посіла 9-ту сходинку у ТОП-50 найуспішніших підприємств України, продемонструвавши високі показники ліквідності та прибутковості.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: