Все буде Україна!

Укргідроенерго у 10-ці найбільш успішних держпідприємств!

Укргідроенерго у 10-ці найбільш успішних держпідприємств!

14-06-2019
Компанія Укргідроенерго посіла 9-ту сходинку у ТОП-50 найуспішніших підприємств, продемонструвавши високі показники ліквідності та прибутковості.

Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) оприлюднив рейтинг фінансової стабільності державних підприємств України та запустив однойменний Інтернет-портал з детальними показниками по кожній з компаній.

Згідно з рейтингом, до першої десятки найуспішніших підприємств також увійшли: Украерорух, Маріупольський морський торговельний порт, Адміністрація морських портів, міжнародний аеропорт «Львів», морський торговельний порт «Південний», Одеський морський порт, поліграфічний комбінат «Україна», міжнародний аеропорт «Бориспіль», та Центренерго.

За інформацією МЦПД, держкомпанії для участі в рейтингу відбиралися за показником «Загальна вартість активів».

Рейтинг «Фінансова стабільність державних підприємств в Україні» спрямований на підвищення ефективності управління державними підприємствами і реалізований в рамках проекту «Сприяння прозорості та впровадження антикорупційних заходів у державних підприємствах та органах місцевого самоврядування в Україні».

Ознайомитись з рейтингом можна за посиланням.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: