Все буде Україна!

Укргідроенерго удосконалює роль HR у компанії

Укргідроенерго удосконалює роль HR у компанії

13-11-2019
Протягом двох днів спеціалісти компанії аналізували кращі світові тенденції в управлінні персоналом під час семінару, проведеного експертами в галузі HR.

Учасники розглянули питання управління персоналом за корпоративною моделлю компетенцій, зокрема шлях від розробки моделі до її впровадження. Опрацювали методики розвитку кадрового резерву, дієві інструменти та практичні аспекти адаптації, оцінки, навчання і розвитку персоналу. Крім того, фахівці вивчали сучасні теорії мотивації персоналу, починаючи від системи грейдів (системи процедур по проведенню оцінки й ранжування посад) до нематеріальних стимулів.

Окрему увагу було приділено аспектам побудови корпоративної культури Укргідроенерго, бренду роботодавця та внутрішньому PR.

Під час семінару фахівці Укргідроенерго відпрацьовували різноманітні підходи та інструменти в форматі ігрових вправ для успішного впровадження в реальній практиці. Для максимізації ефекту тренери Академії використовували різні формати навчання: мозковий штурм, індивідуальні вправи, аналіз відео-фрагментів, фасилітацію, рішення кейсів.

Варто зазначити, що Укргідроенерго створює максимально сприятливі умови для професійного розвитку кожного співробітника. Так, фахівці компанії систематично проходять стажування та підвищення кваліфікації у державних навчальних закладах, на спеціальних курсах та тренінгах, а також за кордоном.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: