Все буде Україна!

На Дністровській ГЕС триває реконструкція ядра лівобережної та правобережної кам’яно-земляних гребель

На Дністровській ГЕС триває реконструкція ядра лівобережної та правобережної кам’яно-земляних гребель

12-11-2019
У рамках робочого візиту керівництва Укргідроенерго на Дністровську ГЕС, 12 листопада відбулась робоча зустріч генерального директора ПрАТ «Укргідроенерго» Ігоря Сироти з представниками генерального підрядника НВО "Консорціум "Укргідроенергобуд" та генерального проєктувальника робіт ПрАТ "Укргідропроект" з реконструкції ядра лівобережної та правобережної кам’яно-земляних гребель.

Учасники зустрічі обговорили графіки та поточні питання виконання робіт.

Зокрема,  директор філії «Дністровська ГЕС» Вячеслав Клим розповів про хід виконання робіт, наголосивши:

«Загальна довжина ділянки виконання робіт по лівобережній кам’яно-земляній греблі становить 491,37 м. п., на даний час виконано роботи з виїмки ґрунту для улаштування траншеї під форшахту у об’ємі 77% від обсягу, зазначеного в кошторисі, бетонування фундаментів форшахти на 74%. Крім того, виконано роботи по заповненню траншеї бентонітовим розчином 134 м. п., розпочата засипка комової глини».

У ході зустрічі торкнулися питання строків завершення основного етапу робіт «стінка в ґрунті», завершення якого планується на другу декаду грудня. Також учасники наради обговорили питання якості комової глини, яка направляється на будівельний майданчик.

З метою убезпечення руху автотранспорту по греблі у зимовий період Ігор Сирота доручив виконати влаштування карманів для пропуску транспорту у пріоритетних напрямках руху та прискорити встановлення мобільного світлофорного комплексу.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: