Все буде Україна!

Будівництво Дністровської ГАЕС: як тривають роботи та над чим наразі працюють?

Будівництво Дністровської ГАЕС: як тривають роботи та над чим наразі працюють?

Актуально
12-11-2019
«Хочу подякувати усім без винятку учасникам справді історичної події на Дністровській ГАЕС — успішного монтажу 120-тонного робочого колеса у шахту гідроагрегату № 4, яке здійснили спеціалісти українських заводів-виробників», – саме так 12 листопада розпочав засідання штабу з будівництва Дністровської ГАЕС генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота.

І одразу зазначив: «Ми всі повинні чітко і неухильно дотримуватись затверджених графіків виконання робіт, аби наступного року до Дня Незалежності України розпочати перші пускові операції, а до Дня енергетика – успішно здати в експлуатацію четвертий гідроагрегат Дністровської ГАЕС. Ми вже демонстрували державі свій професіоналізм і потужність дій команди при запусках перших трьох гідроагрегатів. Тож ми зможемо!»

Під час проведення штабу очільник компанії цікавився питаннями якості токопроводів українського виробництва, дотриманням теплового режиму у машзалі та підтриманням комфортних умов праці. Значну увагу на засіданні було приділено питанню фінансування та виконанню інвестиційної програми.

«Чітко і послідовно виконувати підписану і затверджену інвестиційну програму, – з такою вимогою звернувся до всіх учасників будівництва директор філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василь Субота. – Аналізуємо, коригуємо і чітко готуємо програму виконання робіт І і ІІ черг будівництва».

У свою чергу генеральний директор Консорціуму «НВО «Укргідроенергобуд» Валентина Зіміна зауважила, що всі зусилля направлені на своєчасний початок пускових операцій.

Про пріоритетні акценти в роботі задля успішного пуску гідроагрегату № 4, скоординований підхід до виконання усіх затверджених графіків йшлося у виступі радника генерального директора компанії Віктора Кожокаря.

Також під час засідання учасники обговорили питання виплати заробітної плати у субпідрядних організаціях по І та ІІ чергах будівництва.

Наприкінці засідання штабу до керівництва компанії звернулись представники місцевої влади, подякувавши очільнику товариства за встановлення якісного дорожнього покриття між Сокирянами та Новодністровськом за кошти Укргідроенерго.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: