Все буде Україна!

Співробітники Укргідроенерго здійснили туристичний візит до Барселони

Співробітники Укргідроенерго здійснили туристичний візит до Барселони

12-11-2019
В рамках Програми розвитку відпочинку та туризму персоналу співробітники компанії відвідали архітектурну перлину Європи – столицю автономної області Каталонія – Барселону.

Під час візиту гідроенергетики здійснили оглядову екскурсію парком Гюель і Собором Саграда Фамілія. Співробітники компанії  отримали чудову нагоду помилуватися вежею Агбар, горою Монжуїк та парком Сьютаделья. Окрім того, фахівці Укргідроенерго  змогли прогулятися бульваром Пасео де Граса, оглянути Будинок з шипами, будинок Антоні Рокамора, будинок Бальо, будинок Амалії, а також побувати на арені для кориди Toros Monumental.  

Варто зазначити, що завдяки Програмі розвитку відпочинку та туризму персоналу колектив Укргідроенерго регулярно здійснює мандрівки найпривабливішими куточками України та світу, надихаючись та отримуючи незабутні враження.

«За допомогою цієї програми ми прагнемо зробити світ ближчим до людини, надати можливість якомога більшій кількості людей пізнати його глибше, черпаючи в ньому енергію для відновлення власних сил і одночасно відчуваючи себе затишно і безпечно, як вдома, в будь-якій частині світу», - зазначає заступник генерального директора з адміністративного управління Укргідроенерго Олександр Круш.

Прес-служба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: