Все буде Україна!

Укргідроенерго відвідали представники компанії «China Gezhouba Group Co, Ltd»

Укргідроенерго відвідали представники компанії «China Gezhouba Group Co, Ltd»

28-09-2018
27 вересня з робочим візитом до компанії ПрАТ «Укргідроенерго» приїхали представники китайської делегації.

На зустрічі обговорювали можливі формати співробітництва компаній та перспективні проекти будівництва нових об’єктів.

Xin Zonguі, заступник генерального директора компанії «China Gezhouba Group Co, Ltd», зазначив, що китайська сторона вже пройшла етап першого ознайомлення з документацією та приблизним планом проекту реконструкції. Тепер вони завітали в Україну, щоб представити свою компанію, розповісти про досвід та якомога точніше зрозуміти технічне завдання та вимоги української сторони.

 

«Однією з основних вимог до можливої співпраці з іноземними фахівцями є залучення українських компаній до реалізації проекту», – зазначив генеральний директор компанії Ігор Сирота.

Наразі Укргідроенерго продовжує проводити робочі зустрічі із різними фахівцями, вивчає можливості закордонних компаній, адже обмін досвідом і технологіями дає можливість вводити новітні методи будівництва на теренах України.

 

Довідка: China Gezhouba Group Co, Ltd – є китайською будівельно-інженерною компанією, розташованою в Ухані, Хубей. За даними 2014 року, компанія є 33-м найбільшим контрагентом за рахунок доходів у світі. Здебільшого займається контрактним проектуванням, працює в районах електростанцій, дамб, доріг, мостів та цивільного будівництва в Китаї та за кордоном.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: