Все буде Україна!

Укргідроенерго відвідали представники німецької компанії SIEMENS AG

Укргідроенерго відвідали представники німецької компанії SIEMENS AG

02-11-2018
1 листопада в апараті управління ПрАТ «Укргідроенерго» відбулася робоча зустріч з представниками концерну Siemens AG (Німеччина).

У ході зустрічі керівники та фахівці Товариства ознайомилися з технічними характеристиками окремих видів сучасного електротехнічного обладнання  концерну, зокрема, нових вакуумних вимикачів генераторної напруги.

Представники Укргідроенерго обговорили з німецькими колегами можливу участь Siemens AG в конкурсах щодо постачання вимикачів на українські ГЕС та ГАЕС, а також отримали інформацію щодо технічних гарантій, умов постгарантійного обслуговування та навчання персоналу у разі закупівлі  обладнання нового покоління.

«Термін експлуатації генераторного обладнання на багатьох наших гідроагрегатах добігає кінця, тому найближчим часом ми будемо оголошувати  тендери на закупівлю нових вимикачів генераторної напруги. Мова йде про досить великий обсяг одиниць обладнання, тож ми будемо раді бачити вашу компанію серед учасників конкурсів»,  ̶̶̶  відзначив головний інженер Укргідроенерго Вадим Рассовський.

Довідка:

Siemens AG  ̶  німецький міжнародний концерн, що працює у галузях енергетики, електротехніки, машинобудування, електроніки, світлотехніки, зв´язку та медицини, а також спеціалізованих послуг у різних сферах промисловості і транспорту. Штаб-квартири знаходяться в Берліні та Мюнхені.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго» 

Поділитися: