Все буде Україна!

Укргідроенерго визнано кращим підприємством України!

Укргідроенерго визнано кращим підприємством України!

22-03-2018
Згідно з критеріями Національного рейтингу якості товарів і послуг «Зірка якості» Приватне акціонерне товариство «Укргідроенерго» визнано кращим підприємством України 2017 року.

Національний рейтинг якості товарів і послуг «Зірка Якості» покликаний визначити і показати суспільству справжніх лідерів в сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і послуг на території України, сприяти суспільному визнанню підприємств. Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України, і виключає вплив людського фактора в ухваленні рішення.  Це єдина в Україні  неупереджена, комплексна, об'єктивна і прозора система, що визначає лідерів, які досягли успіху в своїй галузі за звітний період серед всіх установ незалежно від форм власності.

Тож експертний висновок Рейтингу засвідчив, що у результаті ранжування повного переліку суб’єктів господарської діяльності України, згідно з фінансово-економічними показниками, ПрАТ «Укргідроенерго» було удостоєне почесного звання «Краще підприємство України 2017».

Також серед співробітників компанії були визначені і кращі працівники:

  • генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» нагороджений премією «Гордість України»;
  • головний бухгалтер Світлана Храпова відзначена орденом «Кращий бухгалтер»;
  • за невичерпну активність у роботі, професіоналізм і нестримне прагнення до розвитку сертифікатами «Спеціаліст року»  нагороджені заступник директора департаменту економіки та планування Наталія Язенок та начальник відділу планування та звітності інвестиційної діяльності Людмила Руда.

«Отримані премії є результатом плідної та наполегливої багаторічної праці всього колективу Товариства», -  зауважив Ігор Сирота.

Поділитися: