Все буде Україна!

Укргідроенерго прийняло рішення скасувати раніше оголошений тендер на юридичні послуги в арбітражній справі щодо руйнування Каховської гідроелектростанції

Укргідроенерго прийняло рішення скасувати раніше оголошений тендер на юридичні послуги в арбітражній справі щодо руйнування Каховської гідроелектростанції

15-10-2024
скасування тендеру
Це рішення було прийнято для того, щоб забезпечити відповідність дій компанії ширшій національній стратегії України.

Стратегія спрямована на притягнення держави-агресора до відповідальності за шкоду, завдану об'єктам критичної інфраструктури, та забезпечення компенсації за завдані руйнування. У цьому контексті будуть проведені додаткові консультації з урядом та іншими ключовими зацікавленими сторонами для визначення найбільш доцільного курсу дій відповідно до національного підходу, який координується у партнерстві з міжнародними союзниками України.

Нагадаємо, 15 серпня 2024 року Укргідроенерго оголосило тендер на юридичні послуги, спрямовані на забезпечення юридичного представництва для отримання компенсації інвестиційних втрат, спричинених руйнуванням Каховської ГЕС, яка була підірвана російськими окупаційними військами у червні минулого року.

Компанія залишається відданою справі отримання повної компенсації за всі збитки, завдані війною, які включають не лише руйнування Каховської ГЕС, але й понад 140 ракетних ударів по інших активах компанії. Ми продовжимо тісно співпрацювати з відповідними зацікавленими сторонами та будемо інформувати всі зацікавлені сторони про наші наступні кроки в цьому важливому процесі.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: