Все буде Україна!

В Укргідроенерго обговорили хід реалізації програми добровільного медичного страхування

В Укргідроенерго обговорили хід реалізації програми добровільного медичного страхування

20-05-2019
11:21
Відбулася зустріч трудового колективу апарату управління Укргідроенерго та філії «Каскад київських ГЕС і ГАЕС» з представниками страхової компанії.

Під час зустрічі керівники страхової організації розповіли гідроенергетикам про особливості програми добровільного медичного страхування, про порядок оформлення договорів та про перелік послуг, які надає медична страховка. Працівники Укргідроенерго мали можливість задати питання щодо медичного страхування та отримати більш детальну інформацію про страхові випадки та відшкодування коштів.

Варто зазначити, що Програма добровільного медичного страхування працівників ПрАТ «Укргідроенерго» розпочала свою дію з 1 липня 2018 року. Страховий пакет для працівників Укргідроенерго включає всі види медичної допомоги: амбулаторно-поліклінічну, невідкладну, стоматологічну, діагностику, забезпечення медикаментами на всій території України та можливість застрахувати рідних. Варто зазначити, що до програми добровільного медичного страхування приєдналося майже 2 тисячі працівників Укргідроенерго. З початку дії програми гідроенергетиками було отримано страхових виплат на суму понад 4 млн грн. 

Про інші соціальні програми компанії читайте в розділі Соціальна відповідальність.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: