Все буде Україна!

В Укргідроенерго відбулася технічна нарада щодо виробничої діяльності філій

В Укргідроенерго відбулася технічна нарада щодо виробничої діяльності філій

30-01-2020
29 січня в Укргідроенерго відбулась технічна нарада за участю головних інженерів та начальників виробничо-технічних відділів філій Товариства, на якій було розглянуто ряд важливих питань щодо діяльності компанії.

Гідроенергетики протягом наради встигли обговорити чимало нагальних питань: як то здача річного звіту з виробничої діяльності філій компанії за підсумками 2019 року, огляд технологічних порушень у роботі устаткування філій, виконання приписів Державної інспекції з енергетичного нагляду та організація протиаварійної роботи.

Були заслухані пропозиції щодо методу теплового затягування болтів різьбового з’єднання вузлів гідротурбіни та нової редакції Інструкції з монтажу маслоприймачів.

Фахівці розглянули питання автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії, заміни лічильників та обліку електричної енергії для господарських потреб. Не залишили поза увагою й експлуатацію та розширення функціоналу модуля ТОРО системи SAP ERP.

Також енергетики обговорили звіт про виконання плану «Послуги виробничого характеру по ПрАТ «Укргідроенерго»» за 2019 рік та план «Проведення ремонтних робіт господарським способом по ПрАТ «Укргідроенерго»» за минулий рік. Наприкінці наради представники філій розглянули та обговорили плани на 2020 рік.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: