Все буде Україна!

В Укргідроенерго відзначили День енергетика!

В Укргідроенерго відзначили День енергетика!

22-12-2017
Насиченим на емоції та з приємними сюрпризами запам’яталось цьогоріч для колективу ПрАТ «Укргідоенерого» святкування Дня енергетика.

Сьогодні, 22 грудня, у актовому залі Каскаду Київських ГЕС та ГАЕС відбулися урочисті заходи.

Свято відкрив генеральний директор Ігор Сирота:

«Шановні енергетики! Вітаю вас з професійним святом – Днем енергетика! Професія енергетика надзвичайно важлива і почесна, адже фахівці галузі завдяки своїй наполегливій праці щодня дарують тепло та затишок у кожну оселю. Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії та миру. Нехай наступний рік буде сповнений професійних успіхів та плідної праці задля зміцнення енергетичної могутності України!»

ЗображенняЗображення

За вагомі досягнення в праці, високу професійну майстерність, значний особистий внесок у розвиток Товариства, виробництва електричної енергії, проведення реконструкції, будівництва та забезпечення надійної експлуатації гідроелектростанцій компанії працівники були нагороджені нагрудними знаками почесного працівника, листами подяки та грамотами.

ЗображенняЗображення

Також під час урочистостей було оголошено ім’я переможця родинного фестивалю творчих робіт «Генеруємо енергію майбутнього». Ним став працівник філії «Каховська ГЕС» Роман Кравченко за представлену на фестивалі роботу - макет філії «Каховська ГЕС», виконана із природних екологічних матеріалів та металу. Урочисто головний приз фестивалю  сертифікат на туристичну подорожпереможцю вручив Ігор Сирота.

Зображення

 

Поділитися: