Все буде Україна!

Валентин Гвоздій: Укргідроенерго досягло встановлених показників ефективності в 2020 році

Валентин Гвоздій: Укргідроенерго досягло встановлених показників ефективності в 2020 році

02-04-2021
30 березня відбулось засідання Наглядової ради, на якому було розглянуто питання результатів роботи Товариства у 2020 році та відповідні звіти Виконавчого органу.

Голова Наглядової ради Валентин Гвоздій зазначив, що компанія досягла  всіх встановлених показників ефективності діяльності. Так, фінансовим планом на 2020 рік Товариство передбачило отримання чистого прибутку від фінансово-господарської діяльності в обсязі 879 183 тис. грн, а фактично за 2020 рік чистий фінансовий результат становив 4 136 958 тис. грн (у 4,7 рази більше від планового завдання).

У своєму звіті генеральний директор Ігор Сирота зазначив, що впродовж 2020 року ПрАТ «Укргідроенерго» не тільки створило умови для безпечної роботи енергетичної системи країни, а й допомогло подолати наслідки дощового паводку.

За ініціативи членкині Наглядової ради Наталії Микольської розглянуто питання розвитку гендерної політики та обговорені подальші кроки її реалізації в компанії.

Також було затверджено Положення про корпоративного секретаря в новій редакції та обрано на цю посаду Юлію Толчініну – Бурунську.

З метою виконання вимог Закону України "Про акціонерні товариства" Наглядовою радою також підготовлено проєкт порядку денного загальних зборів ПрАТ "Укргідроенерго".

Крім того, Наглядовою радою заслухано та розглянуто звіт про виконання антикорупційної програми ПрАТ "Укргідроенерго". 

Пресслужба Укргідроенерго 

Читайте також: 

На засіданні Наглядової ради Укргідроенерго підбито підсумки роботи за 2020 рік 

Наглядова рада Укргідроенерго відвідала Каховську ГЕС 

В Укргідроенерго обговорили аспекти інноваційного розвитку компанії

 

Фотогалерея

Поділитися: