Все буде Україна!

Відбулося засідання Наглядової ради 

Відбулося засідання Наглядової ради 

18-04-2023
Сьогодні на засіданні Наглядова рада «Укргідроенерго» рекомендувала  загальним зборам затвердити результати аудиту фінансової звітності після розгляду аудиторського звіту про роботу компанії. Варто зазначити, що звіт було підготовлено відповідно до Міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг.

«Минулого року компанія багато разів демонструвала, що працює стабільно та забезпечує енергосистему України балансуючою енергією й мобільним аварійним резервом. Це вдалося завдяки ефективній взаємодії всього колективу, який неодноразово демонстрував якісну роботу у надскладних умовах, і особливо протягом минулого зимового періоду. З гордістю за минулорічні досягнення, рекомендуємо Акціонеру затвердити аудиторський звіт про роботу компанії», - зазначив голова Наглядової ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій.

Під час засідання було затверджено інноваційну політику Укргідроенерго. Це дає можливість завершити систематизацію інновацій, які вже впроваджені в компанії. Ця політика особливо важлива для розвитку та під час відновлення після атак на об’єкти компанії з боку росії. Для імплементації політики необхідно впровадити низку внутрішніх нормативних документів, що мають затверджуватися наглядовою радою та виконавчим органом.

Також під час засідання було заслухано інформацію від головного інженера компанії Вадима Рассовського про роль Укргідроенерго у врегулюванні рівнів води та уникнення підтоплень гідроелектростанціями на Дніпрі та Дністрі.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: