Все буде Україна!

Випускники Варшавського політехнічного університету відвідали Дністровські ГЕС та ГАЕС

Випускники Варшавського політехнічного університету відвідали Дністровські ГЕС та ГАЕС

21-05-2018
18 травня 44 випускники факультету інженерного обладнання споруд, гідротехніки та інженерії навколишнього середовища Варшавського політехнічного університету відвідали філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» та «Дністровська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго».

На початку візиту закордонні гості побували на Дністровській гідроелектростанції, де представники керівного складу філії провели випускникам пізнавальну екскурсію.

Далі екскурсанти відвідали найбільшу в Європі та одну з найбільших у світі гідроакумулюючу електростанцію – Дністровську ГАЕС.
На оглядовому майданчику випускників факультету інженерного обладнання ознайомили з історією спорудження та принципами роботи станції. Огляд машинної зали провів директор філії Василь Субота, який познайомив іноземних колег із інженерним обладнанням споруд, основними фактами та показниками.

Продовжилася екскурсія у серці Дністровської ГАЕС – на головному щиті управління, де учасників делегації зустріли головний інженер Анатолій Жук та начальник зміни станції Олександр Піжевський. Користуючись індивідуальними автоматичними аудіоперекладачами, випускники без будь-яких труднощів розуміли українських енергетиків.

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів ‒ безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Поділитися: